Lejeboliger i Naestved

Lejlighed i Næstved udlejes - 11.900 kr/måned
11.900 kr
3 værelser
100 m2

Lejlighed i Næstved udlejes - 11.900 kr/måned

Holmegaard lejlighed udlejes med 6 værelser og 269 m2
17.900 kr
6 værelser
269 m2

Holmegaard lejlighed udlejes med 6 værelser og ...

Lejlighed i Holmegaard med 4 værelser til 10.100 kr/måned
10.500 kr
4 værelser
153 m2

Lejlighed i Holmegaard med 4 værelser til 10.10...

Lejlighed i Tappernøje med 2 værelser til 5.300 kr/måned
5.800 kr
2 værelser
70 m2

Lejlighed i Tappernøje med 2 værelser til 5.300...

Lejlighed i Vordingborg med 4 værelser til 7.100 kr/måned
7.250 kr
4 værelser
110 m2

Lejlighed i Vordingborg med 4 værelser til 7.10...

Hus i Fuglebjerg med 5 værelser og 160 m2
11.200 kr
5 værelser
160 m2

Hus i Fuglebjerg med 5 værelser og 160 m2


Lejebolig i Næstved

Vil du gerne bo i en by, der har det hele, og hvor priserne er til at overkomme? Så er Næstved ét af de bedste bud på Sydsjælland. Her får du en hyggelig bymidte med alle de butikker, du har brug for, cafeer og restauranter og biograf. Der er masser af lejeboliger til studievenlige priser og lejeboliger med have og plads til hele familien.

Job og uddannelse

Næstved er geografisk set ikke en stor by på landkortet, men byen har alt, hvad du skal bruge. Der er rig mulighed for uddannelse og arbejdspladser. Der er storcenter og biografer, og så er der en hyggelig havn og kun en kort køretur til én af Regionens bedste strande, nemlig Karrebæksminde strand. Når det kommer til skoler og daginstitutioner er der ligeledes masser at vælge imellem. Derved er Næstved en by for alle, hvad enten du er studerende, der søger studiebolig, eller en hel familie, der leder efter det rigtige sted at bo de næste mange år.

Lave priser

Næstved har lidt af det hele, og det har de til yderst overkommelige priser. Sydsjælland er samlet set det billigste sted på hele Sjælland at leje bolig. Og det er egentlig svært at forstå. For Næstved har rigtig meget at byde på. Priserne afspejler, at byen geografisk ligger langt fra København, men så er det ikke værre, end at det tager en times tid i bil derind. Og med toget går det endnu hurtigere.

Offentlig transport der fungerer

Til de fleste lejeboliger er der god plads til egen bil, men der er ligeledes gode transportforbindelser i hele byen. Bybusserne kører flere gange i timen og fragter dig nemt og hurtigt til den forholdsvist nyistandsatte station, hvor der er gode tog- og busforbindelser til hele landet.

En by i udvikling

Der sker rigtig mange ting i Næstved hele tiden. Der er inden for de seneste år kommet flere butikker, stationen er blevet renoveret, der er kommet ny biograf og meget mere. Og det stopper ikke her. Næstved er inde i et byggeboom som resultat af, at flere og flere mennesker rykker til den hyggelige by.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.