Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

5-værelses lejlighed på 141 m2 til leje i Stenløse Egedal Centret, 3660, Stenløse

Boligtype Lejlighed
Antal m2 141 m2
Antal værelser 5
Husleje 12.225 kr.

Beskrivelse

Lejligheden:
Lejligheden er en 5-værelses med gulvtæpper i det meste af lejligheden. Køkkenet er dejligt lyst og af hvide elementer. Mulighed for installation af opvaskemaskine.Køkkenet ligger i forlængelse af stuen, som er dejlig stor og rummelig. Fra stuen er der dobbeltdøre indtil et af værelserne, lidt ala en-suite. Derudover er der adgang til de 2 andre værelser fra stuen og gangen, som er lyse og med god plads til seng og skab mv. Lejlighedens badeværelse byder på seperat brusenische samt god plads til opbevaring. Kommende lejer gøres særskilt opmærksom på, at der ikke er vaskemaskine eller tørretumbler i lejligheden, og der findes ikke vaskekælder i ejendommen.

Ejendommen har EL-varme som primær varmekilde, og kommende lejer gøres derfor opmærksom på, at EL-varmen afregnes direkte med udbyderen, og at Newsec Datea holdes udenom.

Området:
Lejligheden er beliggende i Egedal Centret, med gåafstand til alt hvad hjertet måtte begære. Restauranter, indkøb, shopping, apotek, bager, café mv. er lige inden for rækkevidde. Der er gratis parkering tæt på lejligheden. Stenløse Station er beliggende ca 200 meter fra lejligheden, hvor der kører S-toge ind mod byen.

Alt i alt får du en nyere istandsat lejlighed med flotte lyse gulve og en superskøn beliggenhed.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.