Lejeboliger i Slagelse

Hus i Fuglebjerg med 5 værelser og 160 m2
11.200 kr
5 værelser
160 m2

Hus i Fuglebjerg med 5 værelser og 160 m2

Lejlighed i Korsør med 5 værelser til 7.200 kr/måned
8.700 kr
5 værelser
130 m2

Lejlighed i Korsør med 5 værelser til 7.200 kr/...

Lejlighed i Korsør udlejes - 4.950 kr/måned
6.050 kr
3 værelser
108 m2

Lejlighed i Korsør udlejes - 4.950 kr/måned

Korsør hus lejes ud - 6.350 kr/måned
6.350 kr
4 værelser
93 m2

Korsør hus lejes ud - 6.350 kr/måned


Lejeboliger i Slagelse – find din nye billige lejebolig her

Slagelse har lidt af det hele; masser af parcelhuskvarterer, gode skoler og institutioner, et hav af uddannelsesmuligheder og god transport. Og så er lejeboligpriserne i Slagelse meget overkommelige sammenlignet med mange andre steder på Sjælland. Man kan kort sagt se på priserne, at afstanden til København er en lille times tid i bil.

Perfekt for børnefamilier

Har du børn, er Slagelse et godt valg. Her er grønne områder, mange nyere legepladser, et væld af forskellige sportsforeninger og rigtig mange anbefalelsesværdige daginstitutioner og skoler. Selv hvis du gerne vil bo i bymidten, er der til en overkommelig pris mulighed for at leje store huse, rækkehuse og lejligheder med masser af værelser, og der er ofte tilhørende have eller terrasse.

Priser hvor alle kan være med

Det er billigt at leje bolig i Slagelse. Faktisk er det én af de billigste byer på Sjælland at bo i. Lidt groft skåret, falder priserne jo længere vestpå, du kommer. I Slagelse behøver du ikke proppe hele familien ind i en lille toværelses lejlighed. Du får over dobbelt så meget for pengene, som hvis du fandt en tilsvarende lejebolig i København. Rigtig mange mennesker bor til leje i Slagelse, og efterspørgslen stiger i takt med udbuddet af nye uddannelser. Derfor er der – som i mange andre byer – rift om de gode lejeboliger.

Lidt af alting

Kender du Slagelse, ved du, at du kan få lidt af det hele her. Vestsjællandscentret summer af liv i de mange butikker, og de mange hyggelige torve rundt omkring i byen byder på lækre spisesteder og plads til udfoldelse. Det er ikke sjældent, at der er marked og boder i byen, og især i julemånederne er der skruet ekstra op for hyggen. En anden hyggelig ting, som mange slagelseanere nyder, er, at gardehusarerne ridder igennem byen én gang ugentligt.

Gode uddannelsesmuligheder

Ud over de mange folkeskoler, privatskoler og friskoler er der uendelige muligheder for uddannelse for større børn og voksne. I Slagelse finder du alle de forskellige gymnasiale ungdomsuddannelser, Selandia danner rammerne for de mange erhvervsuddannelser, og Absalon byder på et hav af flere forskellige videregående uddannelser. For ikke at nævne Syddansk Universitet.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.