Lejeboliger i Næstved

Værelse i Næstved udlejes - 1.600 kr./måned
2.000 kr.
1 værelse
20 m2

Værelse i Næstved udlejes - 1.600 kr./måned

Lejlighed i Ringsted med 4 værelser til 10.000 kr./måned
11.094 kr.
4 værelser
101 m2

Lejlighed i Ringsted med 4 værelser til 10.000 ...

Ringsted lejlighed lejes ud - 8.200 kr./måned
9.034 kr.
3 værelser
77 m2

Ringsted lejlighed lejes ud - 8.200 kr./måned

Lejlighed i Ringsted med 3 værelser og 73 m2
8.991 kr.
3 værelser
73 m2

Lejlighed i Ringsted med 3 værelser og 73 m2

Lejlighed i Ringsted med 4 værelser til 10.000 kr./måned
11.116 kr.
4 værelser
103 m2

Lejlighed i Ringsted med 4 værelser til 10.000 ...


Lejeboliger i Næstved – find din nye billige lejebolig her

Vil du gerne bo i en by, der har det hele, og hvor priserne er til at overkomme? Så er Næstved ét af de bedste bud på Sydsjælland. Her får du en hyggelig bymidte med alle de butikker, du har brug for, cafeer og restauranter og biograf. Der er masser af lejeboliger til studievenlige priser og lejeboliger med have og plads til hele familien.

Job og uddannelse

Næstved er geografisk set ikke en stor by på landkortet, men byen har alt, hvad du skal bruge. Der er rig mulighed for uddannelse og arbejdspladser. Der er storcenter og biografer, og så er der en hyggelig havn og kun en kort køretur til én af Regionens bedste strande, nemlig Karrebæksminde strand. Når det kommer til skoler og daginstitutioner er der ligeledes masser at vælge imellem. Derved er Næstved en by for alle, hvad enten du er studerende, der søger studiebolig, eller en hel familie, der leder efter det rigtige sted at bo de næste mange år.

Lave priser

Næstved har lidt af det hele, og det har de til yderst overkommelige priser. Sydsjælland er samlet set det billigste sted på hele Sjælland at leje bolig. Og det er egentlig svært at forstå. For Næstved har rigtig meget at byde på. Priserne afspejler, at byen geografisk ligger langt fra København, men så er det ikke værre, end at det tager en times tid i bil derind. Og med toget går det endnu hurtigere.

Offentlig transport der fungerer

Til de fleste lejeboliger er der god plads til egen bil, men der er ligeledes gode transportforbindelser i hele byen. Bybusserne kører flere gange i timen og fragter dig nemt og hurtigt til den forholdsvist nyistandsatte station, hvor der er gode tog- og busforbindelser til hele landet.

En by i udvikling

Der sker rigtig mange ting i Næstved hele tiden. Der er inden for de seneste år kommet flere butikker, stationen er blevet renoveret, der er kommet ny biograf og meget mere. Og det stopper ikke her. Næstved er inde i et byggeboom som resultat af, at flere og flere mennesker rykker til den hyggelige by.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.